010-68421378
sales@cogitosoft.com
当前您所在的位置:首页>语言版本

荷兰

发布时间:2016/10/11 浏览量:22433
COGITOSOFTWARE CO.,LTD COGITOSOFTWARE CO., LTD. Is een high-tech onderneming kern nationale innovatie demonstratie zone ...

COGITOSOFTWARE CO.,LTD

COGITOSOFTWARE CO., LTD. Is een high-tech onderneming kern nationale innovatie demonstratie zone en dual software bedrijven, op lange termijn inzet voor de software en hardware product development, productie en verkoop. Het bedrijf heeft veel typische gevallen in het bedrijfsleven en het onderwijs opleiding platform constructie opgebouwd, heeft een schat aan ervaring en een sterke technische kracht in hardware en software ontwikkeling en diensten.

Aanvang van het bedrijf, in de "creatieve markt voor producten van het merk" en het doel "in de Aziatische regio, effectief om de beste software en hardware oplossingen voor gebruikers te voorzien", na jaren van inspanningen van alle medewerkers, heeft het bedrijf meer dan 2.000 won 40000 dealers en gebruikers van het vertrouwen en lof, de software-industrie in China de markt, het bedrijf geleidelijk komen tot een goed merk. Het bedrijf bepaalt de strategie en Japan en Zuid-Korea, Europese en Amerikaanse bedrijven win-win-samenwerking, en actief de invoering van high-end technische talent, volledig absorberen buitenlandse geavanceerde technologie en innovatie, is eigendom van een verscheidenheid van geavanceerde een verscheidenheid van geavanceerde hardware en software producten in een aantal gebieden, klanten te brengen de meest geavanceerde technologie en de meest high-end ervaring.

COGITOSOFTWARE CO., LTD. heeft geavanceerde producten en niet alleen de houding van integriteit, maar heeft ook een goede service-systeem, echt begrijpen de behoeften van klanten tijdige en effectieve manier om gebruikers te voorzien met toonaangevende hardware en software en de algehele oplossing.

Daarnaast heeft het bedrijf ook geoptimaliseerd op het gebied van onderwijs, toegewijd aan het verstrekken van onderwijs van wereldklasse voor alle instellingen voor hoger onderwijs onderwijs filosofie, met een compleet aanbod van onderwijs en scholing plezier ondersteunen van oplossingen voor de primaire en secundaire wetenschappelijk onderwijs, heeft gewonnen brede lof en erkenning.

Het bedrijf heeft altijd "professionele, toegewijde," de geest, vraag van de klant-georiënteerd geweest, in strikte overeenstemming met de ISO9000 quality management normen, en streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en diensten om bedrijven in Azië, basen, universiteiten, industrie, onderwijs, opleiding platform voor de Aziatische bouw maakt haar eigen bijdrage.

Een duizend mijl begint met een stap, het bedrijf zal beginnen beetje bij beetje, de gezamenlijke interne en externe krachten te maximaliseren, down to earth, de gemeenschappelijke ontwikkeling.

下一篇:波兰
上一篇:俄语

                               

 京ICP备09015132号-996网络文化经营许可证京网文[2017]4225-497号 | 违法和不良信息举报电话:4006561155

                                   © Copyright 2000-2023 北京哲想软件有限公司版权所有 | 地址:北京市海淀区西三环北路50号豪柏大厦C2座11层1105室

                         北京哲想软件集团旗下网站:哲想软件 | 哲想动画

                            华滋生物